Dilluns, 24 de juny de 2019
27 Cº 20 Cº

Ajuntament. Salutació de l'Alcalde

Sr. Josep Maria Nolla Cabellos
Benvolguts veïns i veïnes,
En nom meu i de tots els companys i companyes que formem el nou equip de govern, amb els quals comparteixo la il·lusió d'aconseguir tot un plegat de canvis molt esperats i necessaris per al nostre municipi, vull demanar-vos i agraïr-vos alhora el vostre suport i la voluntat de participar en el present i futur del nostre poble.
Per afrontar aquesta legislatura 2015-2019, hem format un equip de persones honestes i compromeses per proveir el nostre ajuntament de la transparència, del rigor i de l'eficàcia en la gestió municipal que els veïns dels Pallaresos es mereixen. Un equip que vol sumar els seus esforços amb els vostres en benefici d'un projecte comú pels Pallaresos.
D'altra banda, la nostra voluntat és retornar-vos la vostra sobirania a l'hora de decidir què voleu pel nostre poble. Volem capgirar la imatge política dels Pallaresos, i per fer-ho assumim el ferm compromís d'escoltar totes les necessitats, els dubtes i les propostes de millora que considereu oportunes. Tots nosaltres tenim clar que el nostre paper és el de servidors vostres. Per això el nostre projecte és inclusiu, i la nostra bandera és i serà sempre el consens. En aquest mateix sentit, ens comprometem a mantenir el personal de l'Ajuntament al servei del poble i dels seus veïns, i no al servei dels polítics. En definitiva, tenim la ferma voluntat d'oferir-vos un bon govern, amb transparència, amb proximitat, i vetllant sempre per recórrer el camí de la legislatura acompanyats de tots vosaltres i treballant per a tots vosaltres.
Visca Els Pallaresos i Visca Catalunya!!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.