Divendres, 14 de desembre de 2018
15 Cº 10 Cº

Notícies

LA MARATÓ TV3
21NOV2018

ELS PALLARESOS AMB LA MARATÓ DE TV3

Els Pallaresos amb la Marató!

Un any més, i ja en van tres, Els Pallaresos, els seus veïns i veïnes i les seves entitats participen al projecte solidari de la Marató de TV3, buscant recursos econòmics per a la recerca científica. Aquest any, la campanya estarà dedicada al càncer amb el lema “la investigació dona vida”.

El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 persones l'any. Però els experts calculen que més del 40% dels càncers es poden prevenir si seguim unes pautes de vida saludable.

Des de 1992, TV3 com a televisió pionera, ha recaptat una mitjana de 7.000.000 d’euros, amb la participació de més de 3 milions de persones, entre les que s'inclouen els veïns i veïnes del nostre poble.

Els Pallaresos, sempre solidari i sensibilitzat amb els problemes de la població catalana, es mobilitza oferint durant uns dies una sèrie d’activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Amb aquest programa d'activitats volem convidar-vos a què us afegiu a la causa i participeu en qualsevol dels actes que es promouen des de les associacions municipals dels Pallaresos.

Els Pallaresos solidari!

ficheros/RÈTOL MARATÓ TV3 2018.pdf


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.