Dilluns, 30 de novembre de 2020
17 Cº 9 Cº

Notícies

REDUCCIÓ 50% CÀNON AIGUA ABRIL I MAIG
01ABR2020

REDUCCIÓ 50% CÀNON AIGUA ABRIL I MAIG

Des de l'Agència Catalana de l'Aigua, encarregada de l'aplicació del canon  de l'aigua, ens han informat que durant els mesos d'abril i maig i atenent les necessitats de les famílies en aquesta situació de crisi, el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics. Aquesta mesura també l’han feta efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

Des de l’Agència estan en contacte amb les empreses subministradores d’aigua perquè siguin elles les que incorporin les bonificacions, automàticament, als rebuts de l’aigua dels mesos d’abril i de maig. D’aquesta manera, ni la ciutadania, ni els ajuntaments, ni les empreses no hauran de fer cap gestió addicional.

Per més informació:


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.